Reacties

Hierbij enkele reacties van mensen waarvoor ik mocht spelen:

 

20171119_161421#Door klank kun je aangeraakt worden, daar waar woorden niet meer van toepassing zijn.
Beste Eric,
Ik weet  niet wie dit in de aankondiging plaatste, maar dit is precies wat er gisteren gebeurde bij jouw eerste concert.
Jouw spel, de klanken van je hang raakten me, ontroerden me, tot tranen toe.Ze brachten me ergens waar ik iets dierbaars, liefdevols  had achtergelaten.Maar het is niet af.
Ik ben ervan overtuigd dat dit gevoel en dit besef authentiek zijn. Daarom zou ik graag verder onderzoeken, omdat ik denk dat dit een stukje leven is dat belangrijk kan zijn. Ik wil je vragen of je bereid bent privé te spelen en ik dan op de klanken van je spel mogelijk verder kan ervaren. Ik ben jou en de klanken van je hang dankbaar voor waar zij mij gisteren brachten, en ik verneem graag van je.  F. Blok.

#Beste Eric,
Zoals ik direct werd meegenomen door jouw verrassende muziek, hoop ik dat mijn gedichten je ook zullen meenemen en verrassen.
Heel veel dank voor jouw muzikale bijdrage bij de presentatie van mijn gedichtenbundel !
Jeske

#Lieve vrienden van de klank.
Het klankconcert  van afgelopen zondag was een groot succes en Eric Meijer speelde op zijn hang de sterren van de hemel . Alle 12 plaatsen waren bezet en er was een over-inschrijving van maar liefst 11 personen. Daarom hebben we al snel een nieuwe datum gepland voor een zelfde sessie, met wederom Eric erbij, en dat is 11 februari.
Centrum Zilverdael

#Eric: jouw hangdrumspel vond ik betoverend mooi klinken in de mannencirkel en wellicht is een workshop van jouw vriendin een optie bij Eindhovendanst. Als het om dansexpressie gaat is er veel mogelijk.
De hangdrum van Eric zal de dansers en danseressen betoveren. Alle goeds voor jullie beiden en een mooie dag!
Eelco

#Beste Eric,
Mijn Chinese gast en ik hebben genoten van het concert gisteren.Wat een bijzondere klanken breng jij voort uit de Hang.In het begin moest ik wennen dat dit instrument niet zo  naklinkt, nagalmt als de klankschalen, maar eigenlijk ervaar ik basis en structuur hierin.
Ik vind het zeer bij je passen als tuin-man aarde-man, en was blij met deze gronding.Ik heb er van genoten en merkte bij je tweede presentatie dat ik er beweeglijk en blij van werd. Heerlijk.De combinatie met je stem en later de klankschaal werd toen heel mooi., compleet.
Eric, heb je ooit gedacht om te musiceren in een verblijf voor geestelijk gehandicapten?Het zou ze zo blij kunnen maken en structuur kunnen geven, ontspanning.Lang over de dag bleef de klank bij me, maar die ben ik nu toch weer kwijt. Zo’n bijzonder geluid.
Ik wil je vragen of je me op de hoogte wilt houden als je weer een keer een presentatie geeft.Of op een zomeravond, zo maar dicht bij huis gaat oefenen.Veel dank voor deze bijzondere kant van je,Hartelijke groeten,
Frederike

optreden-tuin#Dag Eric,
Ik zou het erg leuk vinden als je prachtige hang geluiden weer door de tuin klinken bij de opening van het nieuwe tuinseizoen. We hebben erg enthousiaste reacties over je optreden gehad ! Wat denk je, zit het er dit jaar in?
Hartelijke groet,
Marielle

#Hallo Eric,
Het LEEF-festival wordt dit jaar gehouden op zondag 15 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur. Dit keer is het thema GEVONDEN VOORWERPEN. We zijn alweer begonnen met het maken van een programma, en daarvoor zoeken we ACTS! We zouden het erg leuk vinden als je weer met de Hang meedoet !
Reinira en Sanne

#Lieve klankminnaars en minnaressen er is weer een klankconcert op zondagochtend 18 mei, waar Eric als gastsolist zal optreden met zijn bijzondere instrument: de Hang.
Groeten van Ben

#I’ve been surfing on-line more than three hours these days, yet I never found any fascinating article like yours. It’s pretty value sufficient for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you probably did, the net shall be a lot more helpful than ever before.
Toby Tenison